Puck kävi ultraäänessä ja ei pentuja

Pentueen emä FI MVA, Pukc eli UMBRELLA VON DER HAPPY-HORSE-FARM . Puck on astutettu vappuna kahdella eri uroksella suunnitellusti. Pentujen odotetaan syntyväksi kesä-heinäkuun taitteessa 2018 (Kuva: Tanja Ahola) terveys: Lonkat A/A,kyynärät 0/0, Polvet 1/0 (ei oireile niistä ja ollut jo aiemmin sama tulos mikä ei ole huonontunut), silmät terveet , Selkä kuvattu terveeksi (SP lausuntoa ei ole virallisesti koska kuvattu alle 2 vuotiaana, epävirallisesti ei spondylooseja) VA0 (normaali), LTV0 (normaali) Luonteeltaan Puck on varautuneempi, mutta hyvin käsiteltävissä. Puck harrastaa agilityä, mutta ei vielä kisaa. Medi kokoinen. Puck omaa poikkeuksellisen upeat rodunomaiset liikkeet. Puck asuu maatilalla ja on ääni sekä alusta varma. Pentue tehdään yhteistyössä kennel Bemy dakooin kanssa. Pennut asuvat nartun kotona tottuen maatilan ääniin, hajumaailmaan, erilaisiin alustoihin ja lapsiperheen arkeen. Pentuja tullaan sosiaalistamaan ja totuttamaan monen moisiin asioihin kuten autoiluun, käsittelyyn sekä leimauttamaan ihmisiin aivan pienestä pitäen voimakkaasti. Puckilla on karvaa lyhennetty pentujen myötä.
Pentueen toisenä isänä on Drole d'Oiseau Moulin a Cafe eli Tico. Tico on tutkittu terveeksti 7 vuoden iässä! Polvet terveet 0/0, Lonkat A/A, Kyynärät0/0, silmät terveet 2017 (tutkittu terveeksi myös aiemmin) selkä puhtaaksi kuvattu: SP0 (puhdas), LTV0 (normaali) Tico on luonnontöpö. Luonteeltaan Tico on pyreneesiksi poikkeuksellisen avoin ja varma ilopilleri joka on aina valmiina hommiin. Moottoria löytyy tältä herralta vaikka kotikoirana asusteleekin. Tico on puolipitkäkarvainen. (Kuva Lea Riihimäki) Ticon sisko asustelee lammastilalla ja toinen sisko on kunnostautunut agilityrintamalla. Ticon äiti on toiminut lammashommissa Noittaan lammastilalla apuna. Tico on pian 11 vuotias perusterve, tutkittu uros minkä koen erittäin hyväksi asiasksi. Tico on yksi ehdottomia lempiuroksiani ! (Kuva Lea Riihimäki)
Tico <3 Pyynnöstä seisontakuva :) kuva: L. Riihimäki
Pentueen toisena isänä on Drole d'Oiseau haut d'Ourson. Ursus on tutkittu seuraavasti: Polvet terveet 0/0, Lonkat C/C, Kyynärät0/0, silmät terveet 04/2018 (tutkittu terveeksi myös aiemmin) selkä kuvattu 2009 K. Ventelän toimesta epävirallisesti terveeksi (kuvia ei tuolloin vielä lausuttu kenneliitossa selän osalta) Luonteeltaan Ursus on kohtuullisen avoin ja on aina valmiina hommiin. Moottoria löytyy tältäkin herralta ja Ursuksen kanssa on harrastettu agilityä, paimennusta sekä viestiä. paimennuksessa Ursus on harvoja PAIM-1 eri tuloksen saaneita pyreneesejä. toinen on Ticon sisko :) Ursus on luonteelta tasaisen varma, joka ei helposti hermostu. Toisaalta syttyy 0-100 jos on aihetta. Ursus on laumamme johtaja. Vaikka ursus itse onkin iso uros niin on jättänyt pentuihin myös n. 40cm uroksia. Ursusksella on täysi hampaisto ja hännässä ei häntämutkia, häntä täysipitkä. Ursus on puolipitkäkarvainen. Ursus on täysin terve 11-vuotias koira.
Ursus pentuna <3
Astutus tapahtui Puckin kotona lammastilalla Närpiössä. Kuvassa Ursus ja Puck leikkii <3 Kuva:G-S Ström

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

03.04 | 19:17
Pii leikkii on saanut 1
09.06 | 11:38
Etusivu on saanut 3
24.10 | 00:40
Galleria on saanut 1
29.07 | 22:40
Sijoituksessa on saanut 2
Tykkäät tästä sivusta