16. kesä, 2019

Näyttelymenestystä

Tanja ja Pii ovat käyneet pyörähtämässä taas maailmalla . Tällä kertaa Liettuassa Vilnassa. Kotiin tuomisina oli CACIBit molemmilta päiviltä siten myös Liettuan muotovalio titteli ,  enimmäisenä päivänä tuli kaupan päälle ryhmässä jatkoon otto ja  toisena päivänä sitten jo  RYP3! Kaikki tämä käyttöluokasta ponnistaen. Hienoa Tanja ja Pii! Jatkossa saattaapi seurata tästä reissusta muitakin titteleitä, mutta niistä tuonnempana ;)

 

Erkkari päivään ihanat kasvatin omistajani suuntasivat ilman kasvattajaa joka ahkeroi anestesioissa traumojen seassa koko viikonlopun vapaapäivä toiveista huolimatta. Hieman harmittaa mutta loistavasti muut vetivät viikonlopun ja voipi olla että tulos on parempikin ilman minun antamia ohjeistuksia paikanpäällä. Toki mukana olin Facen livelähetyksen voimin ja puhelinlinjatkin olivat kuumina.

 

Tuloksia oli ERI:t Mäyrälle ja Käpylle, Käki ei mukana ollut kun karvat lähti pennun mukana.  Pii oli erkkarissa paras Suomessa kasvatettu narttu ollen parasnarttu 2 käyttöluokasta ponnistaen häviten LouLoun puolisiskolle ihanaiselle Glorietelle. Tämä oli paljon parempi tulos kuin koskaan olisin uumoillut edeltäkäsin vaikka tottakai tiedän kasvattieni olevan maailman kauneimpia ;) ainakin vaalenapunaisten lasien läpi katsottuna.  Käpyn trimmistä oli pitänyt huolen perheen nuorin pyrtsi repien karvat niin huolellisesti että tuomari oli luullut Käpyn saaneen juuri pennut 🙃. Molemmat neidit sekä Mäyrä esiintyivät edukseen.  Johannan oreille oli paras uros 4 ja VSP veteraani. Oreillehan on Suden puoliveli kaiken kukkuraksi! Molemmissa näyttelyissä oli tuomari kysellyt Piistä missä kasvatettu ja kun vastattu Suomessa vahvisti tuomarit Suomessa olevan laadukasta kasvatusta. Sehän lämmittää mieltä. Erityisesti erikoisnäyttelyssä missä tuomari oli vielä kysynyt mistä Pii oli käyttöluokan ansainnut. kuullessaan lapailta oli merkityksellisesti hymyillyt ja nyökkäillyt myhäillen tyytyväisyyttä. Tanja on tehnyt suuren työn kehittäessään paimenaihiosta niin upean koiran sekä käyttöön että näyttöön!

 

Muuta en voi sanoa kuin että loistavat kodit olen kaikin puolin pennuille saanut, kiitos kaikille hyvästä yhteistyöstä! Piakkoin kenties Käpykin strattaa agilityrintamalla, sitä odotellessa!

Kuvassa ansaitusti Pii. Kuva T. Ahola