30. kesä, 2018

Kisoja, pentue suunnitemia, terveyttä

Paljon on taas mahtunut viikkoihin touhua. Päälimmäisenä uutisena Ninan ja Käkin upeat agilityn SM-kisojen radat ensimmäisissä yksilökisoissa. Hyppyradan jälkeen olivat upeasti yhdeksäntenä päästen starttaamaan finaaliin kärkikymmenikössä, mutta agiradalta napsahti 20 virhepistettä ja lopullinen sijoitus oli kuitenkin upeasti 17/247 osallistujasta! Upeaa työtä Nina. Tällä hetkellä parivaljakko uurastaa agilityn maajoukkuekarsinnoissa ja jännityksellä samalla päivytystä tehden seuraan livestreamia. Go Nina & Käki Go :)

 

Käkillä ei ole juoksuja kuulunut ja hienon harrastukoiran tavoin on juoksuväli venynyt yllättävästi. Nyt kun arvokisat alkavat olla takana päin niin Käkille on varattuna polvi, silmä ja sydän tarkastus ja seuraavista juoksuista olisi tarkoitus yrittää astuttaa neito Noittaa lammastilan isäntä Bingolla. Lisää Pentue suunnitelmia sivuilla. Jos kiinnostus heräsi otathan rohkeasti yhteyttä :) Pentuja odotellaan loppusyksystä /alkutalvesta.

 

Pii onmyös jo hakenut kokemusta agilitykisoissakin saaden radalta hyllymetrin alkua tähän saakka. Hyvää kisakokemusta kannattaa lähteä hakemaan kun koirakin on jo valmiina hyppyradoille. Lammashommiksi on mennyt Piin arki ja blogista pääsee Piin touhuja seurailemaan. Käpy neidolla aksa rintamalla reenit etenee ja on hyvin Käkin tyylinen radalla. On Sannalla ehtimistä sen neidin kanssa :D Käpy myös nauttii lapsiperheen arjesta ja kaikki sujuu hienosti.

 

Noysty kävi Kari Ventelällä kuvauksissa ja alustavasti ei ole odotettavissa mitään katastrofaalista. Odotellaan vielä virallisia tuloksia mutta isompaa ei onneksi löytynyt ja saadaan jatkaa harrastusrintamalla normaalisti hyvillä mielin. Silmät tutkittiin terveeksi myös Elina Pietilän toimesta ja polvi sekä sydänkuuntelu on tulossa. Agilityn Noysty on nyt aloittanut.

 

Susin jalka kuntoutuu ja se liikkuu jo kävellessä täysin normaalisti. Tehdään kuntouttavia juttuja ja pikkuhiljaa lisätään rasitusta. Toivotaan että kuntoutuminen etenee yhtähyvin kuinka on tähän saakka mennyt!

 

Kuvassa Pii paimenessa ja hienosti osaa paimen etsiä kiven jonka päältä näkee paimennettavat lampaat helposti. Kuva Tanja Ahola