17. maalis, 2018

Alkuvuoden tapahtumia

Kiire, ikuinen kiire. Mistä se tulee?

 

Se tulee onnistuneista Viron näyttelyreissuista, joissa LouLou haki viimeisen Cacibinsa ollen PN2 häviten kasvatilleni Piille joka oli upeasti VSP. Pii  hävisi ROP tittelin Mäyrälle. Noystyn ensimmäinen ulkomaan matka toi mukanaan junnusertin. Hyvä ja onnistunut reissu ihanassa seurassa! Kiitos Tanja ja Johanna!

 

Kiire; se tulee näyttelyreeneistä, agilityreeneistä, pentukursseista, jalostustarkastuksen luonneosion jatkokoulutuksesta, Rodun jalostustarkastuksen ihanne profiilin teosta, Paimennusleirien järjestämisestä Tanjan avustuksella kasvateille, Mujusen rakenne luennosta, upouudesta Mujusen Koiranjalostus -kirjasta, kiitos Salme kiireestä! Kiire tulee agility talkoista, kasvattien vierailusta (ihanaa piristystä <3 ), mielenkiintoisista keskusteluista ihmisten kanssa. Kiire tulee lapsi perheen arjesta, joissa yksi harrastaa jalkapalloa Ilveksessä ja toinen nallepainia ja yleisurheilua. Kiire tulee omasta kymmenvuorotyöstä, joka hektistä ja keskittymistä vaativaa joka sekunti sekä arjen piristävästä noroviruksesta. Siitä se kiire tulee.

 

Kiire on synonyymi elämän sisällölle tai elämälle jossa on sisältö. Kiire on synonyymi sille ettei osaa sanoa ei. Kiire on synonyymi sille, että maailmassa on niin paljon asioita joista pitää saada lisää tietoa. Kiire on synonyymi sille, että ympärillä on paljon ihania ihmisiä.

 

Niin, Mitä kiire on? Se on onnea joka pitäisi pitää kurissa kuten koiran pentu. Välillä se vain saa otteen. Juuri kun päätät, että nyt rauhoitat elämää, huomaatkin hommanneesi lisää hommia ja kiirettä. Sama kun päättää ettei pentua ihan vielä tule ja juuri sattuu se oikea kohdalle, ei malta, ei. Rajat onneksi kaikella on ja myös pennuilla, niiden määrällä sekä kiireellä.

 

Kiire, tuo ihana kiire. Jatkossa sitä tuo Nussun jalostustarkit, uudet pentusuunnitelmat (päivitetty sivuille ;) )kasvattien tuleva tapaaminen, jota en malta odottaa sekä ehkä agilitykisat Suden kanssa. Kai joitain näyttelyitäkin pitää taas kalenteriin sulloa.

 

Kiireestä johtuen tai sitä hyvänä tekosyynä käyttäen päivitän tarkemmin joitain H-hetkiä arjestamme tarkemmin lähiaikoina kuten  Piin ja Käpyn kyläilyä :D