21. loka, 2017

Loures Barousse de La Roche Au Blaireau RYP 1

Jyväskylän näyttelyissä LouLou oli Rop molempina päivinä Piin ollessa lauantaina PN2 ja saaden jälleen sertin. Sunnuntaina Pii ei ollutkaan kehissä. Mäyrä oli PU2 molempina päivinä.

Reissun kruunasi LouLoun upea esitys ryhmäkesässä ollen RYP1 Jyväskylän kansainvälisessä koiranäyttelyssä jossa ilmottautuneita oli 3509 koiraa ! LouLou todellakin esiintyi ja liikkui erinomaisesti ryhmäkehässä. Tuomari sanoi korokkeella ettei saanut silmiään irti LouLousta sen ollessa niin kaunis, rodunomainen ja oikein liikkuva pyreneittenpaimenkoira liioittelemattomalla turkilla. Rodun otti Francesco Cochetti Italiasta ja ryhmän Jan Ebels Alankomaista. Upeaa saada tuoda esille niin rakasta rotua näin positiivisissa merkeissä.

Kiitokset koirasta LouLoun kasvattajille Christian ja Laurent Garlineille. Lea Riihimäelle ja Johanna Jussilalle yhteistyöstä, jota ilman ei olisi LouLouta Suomessa eikä RYP 1 palkintokorokkeella! Your Dog Oy:n Outi Heikkiselle asiantuntevista näyttelyreeneistä sekä Dog it Life ja Henna Saarinen yhteistyöstä näyttelyvaatteiden suhteen! Yksin tämä ei olisi mahdollista, mutta yhteistyöllä oikeiden ihmisten ollessa apuna vain taivas on rajana.

Ryhmän 2 voitti pyreneittenkoira Chenespace Tarbésan, om. Tammiala-Salonen Tuulikki & Salonen Juulia Ja Tuulia joka oli myös näyttelyn kaunein eli Best in Show.

Upeasti oli siis pyreneläiset esillä!