5. huhti, 2015

Loures Barousse de la Roche au Blaireau, tuliaisia ranskan maalta

Kävimme hakemassa keväisestä Ranskasta Pyreneiden vuoriston tuntumasta uuden tulokkaan laumaamme. Kiitos Laurentille ja Christianille ihanasta uudesta laumanjäsenestä. Neiti on  reipas ja iloinen karvakasa joka sopeutuu tilanteeseen kuin tianteeseen mutkattomasti. Sivuliikkeet on luvattoman kauniit. Niitä voisi katsella loputtomuuksiin. Kokoakin neidillä on ainakin vielä reippaasti. Lentoreissu meni hyvin ja pikkuhiljaa ollaan totuteltu laumaamme ja sisällä asumisen kummallisuuksiin kuten sähköjohtoihin ja vessaan sekä imuriin. Hampaitaan neiti käyttää mieluusti, mutta tottelee jo pienestä huomautuksesta. Opettelamaan ollaan ehditty hieman istumista ja maahanmenoa sekä tietysti luosetuloa. Neidillä ei vielä ole keksittynä lopullista kutsumanimeä, mutta vaihtoehtoja on vähintään yhtämonta kuin perheessämme ihmisiä. Toivotaan että Lulu eli Luru eli Kukkuu eli Marmotte  kasvaa onnellisten tähtien alla ja kasvaa reippaaksi ja terveeksi pyreneesi neidoksi. Lisää kuvia tulee kun ehdin ladata niitä koneelle.

Käki kävi myös kyläilemässä ja sieltä ransuturkin alta alkoi kuoriutumaan kaunis nuori pyreneesi neiti pienen trimmin jälkeen. Käki oli loistavasti käsiteltävissä, kiitos siitä Niinalle ja Simolle. Loistavaan unelmakotiin on Käki päässyt <3  Käytiin myös metsälenkillä ja tehtiin pientä piha-aksaa lähinnä putkilla ettei tule tylsä reissu Käkin mielestä. Käkin ja Lulun yhteinen leikkikin alkoi löytymään. Taitaa neideistä tulla bestikset :)

Pitää alkaa katselemaan Käki-neidille pikkuhiljaa näyttelyitäkin. Viroon ollaan ainain alustavasti suuntaamassa toukokuussa ja Suomen puolellekin pitäisi jotain suunnitella. Susi on käynyt parissa näyttelyissä ja viimeksi oli kotiin tuomisina ROPpi titteli kera CACIBin. Paimentamaan ollaan menossa äitienpäivän aikaan ja Suttakin pitäisi alkaa ilmoittamaan taas agilitykilpailuihin. Sihen rajoitteena ei ole kuin oma kilpailujännitys :/ Reeneissä ollaan käyty kerta viikkoon /kahteen tahdilla, joten ihmeitä ei tehdä niillä määrillä. Mukavaa on ollut kuitenkin taas aksata kera Suden <3