4. elo, 2014

Susi agikisoissa

Susi kävi aksailemassa toisissa virallisissa kisoissa ja minäkin olin rauhallisempi kuin ensimmäisissä kisoissa :D Tuloksena ensimmäiseltä agiradalta oli 0-voitto + LUVA ( JEE!) ja toiselta radalta Hylly kolmanneksi viimeisellä esteellä (sitä ennen 0-rata) joka oli hyppykeinu :( . Tehtiin se uudestaa kunnolla ja poistuttiin radalta. Jäljelle jäi vain kaksi suoraa hyppyä. Hieman harmitti, mutta mahtavinta oli, että pikkuhiljaa kisoihinkin on tulossa samaa vauhtia kuin harkoissa. Vielä on toki palon varaa parantaa, mutta kehitystä on jo tapahtunut vauhdin suhteen.

Ratojen välissä vietettiin aikaa vierivieressä nukkumalla nurtsialueella. Susi rentoutui täysin vieressä kulkevista haukkuvista ja leluja piippaavista koirista huolimatta! Ihanaa  laatuaikaa neidin kanssa <3 Nyt käydään hyvillä mielin pentusten odotukseen, vaikka hinku jäi päästä kisaamaan kun on just kaikki kasassa. Jatketaan sitten pentusten jälkeen kisailua jos kaikki menee hyvin.

Liettuan voittaja jäi väliin (harmittaa), mutta liian iso riski stressin vuoksi kun huomioi raskausviikot. Tautiriski sitten vielä päälle. Mennään sitten jatkossa käymään ulkomailla näyttelyissä kun pentuset saatu maailmaan ( jos niitä on).

Maailman voittajaan lähdetään katsomaan joka tapauksessa ja Susi mahdollisesti lähtee mukaan. Vielä harkinnassa ja mietinnässä mitä asian suhteen teen. Copain ei lähde mukaan dopingsääntöjen vuoksi, koska reväytti olkavarren pomppiessaan silmäntasolle portintakana laskeutuen alas toisen koiran päälle... Copain jouduttiin rauhoittamaan kuvauksia/tutkimuksia varten. Revähtymä ei ollut mukava asia, mutta kovissa oli todella siisti olka ja ranne, eikä selässäkään ollut huomautettavaa. Kuvat otti ja katsoi ortopedi. Muutenkin kehui koiran kuntoa loistavksi ja koiraa lihaksikkaaksi :D

 

Muuten on vietelty kesälomaa mökillä, marjametsässä, talkoilemassa ja kotona ikuisessa puuhamaassa.

 

Suden ultra tulee olemaan reippaan viikon kuluttua ja saas nähdä mitä siellä mahassa on vai onko mitään?