Uutisia&kuulumisia

2. heinä, 2019

Aika kuluu huomaamatta. Koirat vanhenee ja yhtäkkiä ne ovatkin jo raihnaisia vanhuksia joiden silmissä on niin paljon tietoa ja älyä. Juuri kun ne ovat parhaimmillaan ja elämä sujuu ilman sanaakaan kun ne lukevat sinua kuin avointa kirjaa ja toisin päin. Sydäntä repii päästää irti. Tuntuu kuin osa itseään kuolisi. Tekee niin kipeää tietäen kuitenkin, että se on suurin palvelus jonka voi tehdä.

 

Copain meni huonoon kuntoon viikko Gigin poislähdöstä. Sydänultrassa todettiin sydämenvajaatoiminta, rytmihäiriöt ja mitraalivuoto sydämessä. Kuukausi siitä tilanne oli mennyt isolla askeleella huonommaksi ja lääkitystä tehostettiin. Nyt on tullut aika kun on aika päästää Copain Gigin luokse. Niin kipeää kuin se tekeekin. Hyvä matkaa rakas  Copain sinne pilvien huomaan. Niin paljon yhdessä koettiin ja nähtiin. Viimeisen matkan aika lähenee ja vielä ehdin sanoa viimeiset hyvästit. Kiitos kaikesta <3 Bon voyage mon cher <3

16. kesä, 2019

Tanja ja Pii ovat käyneet pyörähtämässä taas maailmalla . Tällä kertaa Liettuassa Vilnassa. Kotiin tuomisina oli CACIBit molemmilta päiviltä siten myös Liettuan muotovalio titteli ,  enimmäisenä päivänä tuli kaupan päälle ryhmässä jatkoon otto ja  toisena päivänä sitten jo  RYP3! Kaikki tämä käyttöluokasta ponnistaen. Hienoa Tanja ja Pii! Jatkossa saattaapi seurata tästä reissusta muitakin titteleitä, mutta niistä tuonnempana ;)

 

Erkkari päivään ihanat kasvatin omistajani suuntasivat ilman kasvattajaa joka ahkeroi anestesioissa traumojen seassa koko viikonlopun vapaapäivä toiveista huolimatta. Hieman harmittaa mutta loistavasti muut vetivät viikonlopun ja voipi olla että tulos on parempikin ilman minun antamia ohjeistuksia paikanpäällä. Toki mukana olin Facen livelähetyksen voimin ja puhelinlinjatkin olivat kuumina.

 

Tuloksia oli ERI:t Mäyrälle ja Käpylle, Käki ei mukana ollut kun karvat lähti pennun mukana.  Pii oli erkkarissa paras Suomessa kasvatettu narttu ollen parasnarttu 2 käyttöluokasta ponnistaen häviten LouLoun puolisiskolle ihanaiselle Glorietelle. Tämä oli paljon parempi tulos kuin koskaan olisin uumoillut edeltäkäsin vaikka tottakai tiedän kasvattieni olevan maailman kauneimpia ;) ainakin vaalenapunaisten lasien läpi katsottuna.  Käpyn trimmistä oli pitänyt huolen perheen nuorin pyrtsi repien karvat niin huolellisesti että tuomari oli luullut Käpyn saaneen juuri pennut 🙃. Molemmat neidit sekä Mäyrä esiintyivät edukseen.  Johannan oreille oli paras uros 4 ja VSP veteraani. Oreillehan on Suden puoliveli kaiken kukkuraksi! Molemmissa näyttelyissä oli tuomari kysellyt Piistä missä kasvatettu ja kun vastattu Suomessa vahvisti tuomarit Suomessa olevan laadukasta kasvatusta. Sehän lämmittää mieltä. Erityisesti erikoisnäyttelyssä missä tuomari oli vielä kysynyt mistä Pii oli käyttöluokan ansainnut. kuullessaan lapailta oli merkityksellisesti hymyillyt ja nyökkäillyt myhäillen tyytyväisyyttä. Tanja on tehnyt suuren työn kehittäessään paimenaihiosta niin upean koiran sekä käyttöön että näyttöön!

 

Muuta en voi sanoa kuin että loistavat kodit olen kaikin puolin pennuille saanut, kiitos kaikille hyvästä yhteistyöstä! Piakkoin kenties Käpykin strattaa agilityrintamalla, sitä odotellessa!

Kuvassa ansaitusti Pii. Kuva T. Ahola

 

 

29. touko, 2019

Kaikki pennut ovat varattuja tällä hetkellä. Tulevaisuudessa pentuja suunnitteilla aikaisintaan vuonna 2020 Piille tai Käpylle. Jos rotu kiinnostaa olette tervetuleita katsomaan pentuja ennen niiden luovutusta uusiin koteihinsa. Meidän omia koiria voi sovitusti tulla katsomaan milloin vaan. Kiitos luottamuksesta, lukuisista yhteydenotoista ja kiinnostuksesta pentueita kohtaan! Kuvassa lause joka sopii niin koirien kasvattamiseen kuin jokaisen pennun ensitaipaleelle <3 kuva: T. Ahola

1. touko, 2019

Loulou sai Vapun kunniaksi 4fawnia tyttöpentua. Loulou hoitaa pentuja esimerkillisesti. Kaikki voivat hyvin.

19. huhti, 2019

Kuva L. Riihimäki