Sudelle pentue 28.08.2016

musta ja brindle tyttö

Sudelle ( Drole d'Oiseau Saut-de-Loup )syntyi toinen pentue 28.08.2016. Pentueeseen syntyi 3 pentua. Niistä yksi pentu syntyi harmikseni kuolleena ja on nyt tähtenä taivaalla enkelikoirana. Kaksi narttupentua jaksavat kuitenkin erinomaisesti ja ovat erittäin virkeitä. Painotkin nousevat erinomaisesti.

Laniou du Pic d'Espade on pentueen isänä. Ventelän kuvaamana Mäyrän lonkat  b/b, kyynärät 0/0, polvat 0/0, selkä: LTV 0, SP0, VA 0 eli selässä ei muutoksia, silmät tutkittiin myös terveeksi Elina Pietilän toimesta. Myös Suden polvet tutkittiin   0/0 Ventelällä. Suden lonkat tutkittu jo aiemmin A/A, Selkä:LTV0, VA 0, sekä SP epävirallisestit Ventelällä tutkittu 0:ksi. Myös silmät terveet.

 

Odotan pennuista kavereita kivoiksi kavareiksi erinäisiin harrastuksiin ja toki toivon näyttelyissä käymisiäkin. Tärkeintä on kuitenkin löytää pennuille ihanat, koiraan sitouttuneet rakastavat kodit koko niiden elämäntaipaleelle. Kodeilta toivon myös yhteydenpitoa koko koiran eliniän.

Pentu syntyi 16.09.2014

Ensimmäinen pentue syntyi 16.09.2014 yhdistelmästä : Drole d'Oiseau Saut-de-Loup "Susi" X H'Un Drole d'Oiseau de l'Opale Fleurie

Myöhäisestä astutuspäivästä johtuen maailmaan tupsahti "vain" yksi narttu pentu. Pentu on melkoinen viipeltäjä ja kova syömään. Kovin on tyytyväinen sydännenäinen brindle narttupentu kunhan palvelu pelaa. Onneksi Susi on hoivannut pentua loistavasti heti alusta lähtien.